Застосування мікроконтролерів при дослідженнях електричних апаратів - Грищук, Юрій Степанович (Вісник НТУ «ХПІ». Серія: Проблеми удосконалювання електричних машин i апаратiв. Теорiя i практика, 2016)
Розроблені структурні і принципові електричні схеми стендів автоматизованої системи керування технологічним процесом досліджень (АСК ТПД) електричних апаратів на базі мікроконтролерів МК1816ВЕ51 і MSP430 та алгоритм її роботи.