Теоретична оцінка можливої ​​швидкості розгону макротела багатоступеневим індукційно-динамічним прискорювачем - Байда, Евгений Иванович (Вісник НТУ «ХПІ». Серія: Проблеми удосконалювання електричних машин i апаратiв. Теорiя i практика, 2013)
У статті розглядаються питання математичного моделювання процесу розгону макротіла багатоступінчатим індукційно-динамічним прискорювачем. Дані якісні та кількісні оцінки отриманих результатів. Ключові слова: математичне моделювання, макротіло, індукційно-динамічний прискорювач.