Імітаційне моделювання режиму сталості потужності вентильно-індукторного двигуна рудничного електровоза - Галайко, Лидия Петровна (Вісник НТУ «ХПІ». Серія: Проблеми удосконалювання електричних машин i апаратiв. Теорiя i практика, 2013)
В статті розглядається питання аналізу перехідних процесів в режимі постійної потужності вентильно-індукторного двигуна рудничного електровоза за допомогою програми SIMULINK пакету програм MATLAB. Наведені розроблені імітаційні моделі та результати розрахунків на цих моделях для двигуна потужністю 27 кВт та частотою обертів 1215 об/ хв. Ключові слова: вентильно-індукторний двигун, перехідний процес, аналіз, SIMULINK.