Аналіз електромагнітних процесів у системі для вимірювання питомої електропровідності листових металів з ​​"тонкостінними" обмотками - Батыгин, Юрий Викторович; Барбашова, Марина Викторовна; Чаплыгин, Евгений Александрович (Вісник НТУ «ХПІ». Серія: Проблеми удосконалювання електричних машин i апаратiв. Теорiя i практика, 2013)
У статті проведено аналіз електромагнітних процесів для системи вимірювання питомої електропровідності листових металів. Отримана залежність для розрахунку електропровідності, яка зв’язує сумарні напруженості магнітного поля на зовнішніх поверхнях металів та сумарну напруженість у внутрішній порожнині між ними. Ключові слова: електромагнітні процеси, електропровідність, напруженість магнітного поля.