Аналіз конструктивних особливостей екранованого індуктивного обмежувача струму з високотем-пературною надпровідністю - Данько, Володимир Григорович; Гончаров, Євген Вікторович; Поляков, Ігор Володимирович (Вісник НТУ «ХПІ». Серія: Проблеми удосконалювання електричних машин i апаратiв. Теорiя i практика, 2017)
Розглянуто принцип роботи та конструкцію екранованого високотемпературного надпровідного обмежувача струму короткого замикання індуктивного типу. Проведено порівняльний аналіз конструктивних особливостей обмежувачів струму з високотемпературними надпровідними екранами, мідною або надпровідною обмоткою.