Радіофіксатор коротких замикань для повітряних електричних мереж напругою 110-150 кВ - Плєшков, Петро Григорович; Сіріков, Олександр Іванович; Котиш, Андрій Іванович (Вісник НТУ «ХПІ». Серія: Проблеми удосконалювання електричних машин i апаратiв. Теорiя i практика, 2017)
Запропоновано на базі розробленого пристрою електромеханічного фіксатора короткого замикання для повітряних мереж напругою 110-150 кВ запровадження радіоканалу для передачі інформації про стан мережі до чергового персоналу