Анализ функциональных особенностей защиты бытовых однофаз-ных потребителей от недопустимых отклонений напряжения в питающей сети модульными автоматическими выключателями с расцепителями минимального и максимального напряжения - Чепелюк, Александр Александрович (Вісник НТУ «ХПІ». Серія: Проблеми удосконалювання електричних машин i апаратiв. Теорiя i практика, 2013)
Проведено аналіз функціональних особливостей захисту побутових однофазних споживачів електричної енергії від недопустимих відхилень напруги в мережі живлення за допомогою модульних автоматичних відмикачів з модульними розчіплювачами мінімальної та максимальної напруги. Ключові слова: захист електропобутової техніки, розчіплювач максимальної напруги, розчіплювач мінімальної напруги, автоматичний відмикач.