Математическая модель автотракторного генератора комбинированного возбуждения в преобразованных координатах - Петренко, Александр Николаевич; Петренко, Николай Яковлевич; Шайда, Виктор Петрович (Вісник НТУ «ХПІ». Серія: Проблеми удосконалювання електричних машин i апаратiв. Теорiя i практика, 2013)
У статті розглянуті питання удосконалення математичної моделі п’ятифазного автотракторного генератора з комбінованим збудженням в перетворених координатах. Отримані вирази для математичної моделі дають можливість аналізувати роботу генератора в стаціонарних і динамічних режимах. Ключові слова: удосконалена математична модель, пятифазній автотракторній генератор, стаціонарні і динамічні режими.