Суміщені погоджувальні пристрої дискового типу, як інструменти магнітно-імпульсної технології рихтування - Гнатов, А. В.; Трунова, І. С.; Любарець, О. О. (Вісник НТУ «ХПІ». Серія: Проблеми удосконалювання електричних машин i апаратiв. Теорiя i практика, 2013)
Проведено аналіз основних особливостей суміщених погоджувальних пристроїв дискового типу, як інструментів магнітно-імпульсної технології рихтування тонкостінних металів. Представлені авторські розробки суміщених погоджувальних пристроїв – імпульсних трансформаторів струму для технології безконтактного рихтування феромагнітних металів. Ключові слова: магнітно-імпульсна обробка металів, погоджувальний пристрій, магнітно-імпульсна установка, безконтактне рихтування, імпульсний трансформатор струму.