Численный эксперимент при рассмотрении уравнений метода вторичных источников - Костюков, И. А. (Вісник НТУ «ХПІ». Серія: Проблеми удосконалювання електричних машин i апаратiв. Теорiя i практика, 2013)
Розглянуті питання які пов’язані із вирішенням інтегральних рівнянь якими описується розподіл щільності вторинних джерел. Розроблені алгоритми вирішення інтегральних рівнянь теорії потенціалу. Ключові слова: рівняння Фредгольма, вторинні джерела, щільність подвійного шару, внутрішня задача Діріхле.