Методика выбора параметров индукционно-динамического двигателя с ферромагнитным сердечником - Болюх, Владимир Федорович; Бенаисса, Омар; Олексенко, Сергей Владимирович (Вісник НТУ «ХПІ». Серія: Проблеми удосконалювання електричних машин i апаратiв. Теорiя i практика, 2013)
Запропоновано метод вибору параметрів індукційно-динамічного двигуна з феромагнітним сердечником, заснований на введенні комплексного критерію ефективності, при якому враховуються електродинамічні показники, масогабаритні параметри і магнітні поля розсіювання. Для заданих критеріїв встановлено ряд ефективних конфігурацій параметрів індукційно-динамічного двигуна і вибрано найбільш універсальний. Ключові слова: індукційно-динамічний двигун з ферромаг-нітних сердечником, комплексний критерій ефективності, електродинамічні показники.