Проблемы моделирования и проектирования двухмодульного ЭМПЭ с массивным ротором - Заблодский, Николай Николаевич; Плюгин, Владислав Евгеньевич; Скрыль, Вячеслав Владимирович (Вісник НТУ «ХПІ». Серія: Проблеми удосконалювання електричних машин i апаратiв. Теорiя i практика, 2013)
Розглянуті особливості моделювання і проектування машин з масивними роторами, проблеми створення двохмодульних конструкцій ЕМПЕ, взаємного впливу полів різного роду і питання необхідності отримання механічні характеристик робочого навантажувально-охолоджуючего середовища. Ключові слова: моделювання, проектування, двохмодульна конструкція, механічні характеристики.