Технологии быстрого прототипирования – от детской игрушки до мирового господства - Гречко, Александр Михайлович (Вісник НТУ «ХПІ». Серія: Проблеми удосконалювання електричних машин i апаратiв. Теорiя i практика, 2013)
У статті проведено аналітичний огляд однієї з найбільш перспективних на сьогоднішній день технологій у машинобудуванні – швидке прототипування складних тривимірних моделей.