Аналіз апаратного захисту асинхронних двигунів з короткозамкненим ротором напругою до 0,66 кВ від перенавантажень та перегріву - Чепелюк , Олександр; Милашич , Андрій (Вісник НТУ «ХПІ». Серія: Проблеми удосконалювання електричних машин i апаратiв. Теорiя i практика, 2024)
Проведено аналіз апаратного захисту асинхронних двигунів з короткозамкненим ротором напругою до 0,66 кВ від перевантажень та перегріву, реалізованого у відповідності із сучасними стандартами. Розглянуто причини і фактори перегріву двигунів та функціональні особливості вказаних апаратів захисту. Зроблено висновки стосовно ефективності окремих видів захисту двигунів від перевантажень та перегріву і їх поєднання з метою підвищення надійності захисту. Встановлено найбільш перспективні напрямки удосконалення апаратного захисту від перевантаження та перегріву асинхронних двигунів