МАТЕМАТИЧЕСКИЕ МОДЕЛИ ПОДКЛЮЧЕНИЯ БИСТАБИЛЬНЫХ ПОЛЯРИЗОВАННЫХ АКТУАТОРОВ К ИСТОЧНИКАМ ЭНЕРГИИ - Байда, Евгений Иванович (Вісник НТУ «ХПІ». Серія: Проблеми удосконалювання електричних машин i апаратiв. Теорiя i практика, 2012)
Розглянуті математичні моделі електричних схем підключення актуаторавакуумного вимикача до джерел електричної енергії. Запропонована схемапідключення двох котушок актуатора й проаналізовані результати її роботи. Ключові слова: математична модель, актуатор, вакуумний вимикач.