Вітчизняні посібники з енергозбереження: аналіз стану - Єфанов, І М; Латинін, Юрій Михайлович; Лупіков, Валерій Сергійович; Яременко, Р Я (Вісник НТУ «ХПІ». Серія: Проблеми удосконалювання електричних машин i апаратiв. Теорiя i практика, 2012)
Виконаний аналіз вітчизняної навчальної літератури з енергозбереження длязагальноосвітніх закладів. Зроблені висновки по її вдосконаленню. Ключові слова: навчальна література, енергозбереження, загальноосвітні заклади.