Структура та кінематичні схеми вакуумних контакторів середньої напруги - Лелюк, Микола Анатолійович (Вісник НТУ «ХПІ». Серія: Проблеми удосконалювання електричних машин i апаратiв. Теорiя i практика, 2016)
Розглянута структура та кінематичні схеми вакуумних контакторів. Проведено огляд конструкцій та розглянутий принцип дії вакуумних контакторів середніх напруг іноземних виробників