Огляд та аналіз плавких елементів запобіжників - Грищук, Юрій Степанович; Курило, Л. В. (Вісник НТУ «ХПІ». Серія: Проблеми удосконалювання електричних машин i апаратiв. Теорiя i практика, 2013)
Викладено результати огляду плавких елементів швидкодіючих запобіжників, та проведено їх порівняльний аналіз. Ключові слова: швидкодіючий запобіжник, плавкий елемент, захисні характеристики.