Огляд та аналіз розчеплювачів низьковольтних автоматичних вимикачів - Грищук, Юрій Степанович; Чепелюк, Олександр Олександрович; Козар, Яна С. (Вісник НТУ «ХПІ». Серія: Проблеми удосконалювання електричних машин i апаратiв. Теорiя i практика, 2013)
Проведено огляд і аналіз конструкцій розчеплювачів автоматичних вимикачів. Розглянуто основні недоліки існуючих конструкцій розчеплювачів та визначено шляхи покращення техніко-економічних характеристик розчеплювачів автоматичних вимикачів. Ключові слова: автоматичний вимикач, електромагнітний і термобіметалічний розчеплювачі, мікроконтролерний розчеплювач.