Вимоги щодо електромагнітної сумісності технічних засобів на об'єктах електроенергетики і промисловості - Король, Елена Геннадиевна; Пантелят, Михаил Гарриевич (Вісник НТУ «ХПІ». Серія: Проблеми удосконалювання електричних машин i апаратiв. Теорiя i практика, 2013)
Виконано аналіз нормативних документів (Міжнародні стандарти ІEC, Державні стандарти України ДСТУ і Російської Федерації ГОСТ) з питань електромагнітної сумісності технічних засобів в умовах енергетичних і промислових об'єктів. Приведено вимоги завадостійкості до впливу магнітного поля промислової частоти. Ключові слова: електромагнітна сумісність, стандарти, електромагнітна обстановка, електромагнітний вплив, магнітне поле промислової частоти, випробувальний рівень (рівень жорсткості випромінювання).