Технічний аналіз сучасних методів покращення захисних властивостей автоматичних вимикачів - Середа, Олександр Григорович; Варшамова, Ірина Сергіївна; Литвиненко, Вікторія Володимирівна; Моргун, В. В. (Вісник НТУ «ХПІ». Серія: Проблеми удосконалювання електричних машин i апаратiв. Теорiя i практика, 2013)
Показано необхідність координації апаратів захисту розгалужених електричних мереж. Доведено можливість підвищення надійності захисту за рахунок реалізації режиму "далекого резервування" відмов. Обґрунтована необхідних нових технічних рішень, спрямованих на поліпшення захисних властивостей низьковольтних автоматичних вимикачів. Ключові слова: координація захистів, далеке резервування відмов, селективний захист.