Аналіз впливу магнітної проникності сталевих елементів залізобетонних конструкцій будинків на рівень ослаблення геомагнітного поля в приміщеннях - Грецких, Светлана Владимировна (Вісник НТУ «ХПІ». Серія: Проблеми удосконалювання електричних машин i апаратiв. Теорiя i практика, 2015)
Показано, що використання в будівництві стандартного арматурного прокату призводить до небезпечного ослаблення геомагнітного поля в приміщеннях. Визначено вимоги до магнітної проникності "слабомагнітної" конструкційної сталі (μн < 70), застосування якої в житловому будівництві дозволить забезпечити комфортні умови проживання по магнітному полю.