Аналіз режиму постійної потужності при регулюванні числа витків в імітаційній моделі вентильно-індукторного двигуна - Галайко, Лидия Петровна (Вісник НТУ «ХПІ». Серія: Проблеми удосконалювання електричних машин i апаратiв. Теорiя i практика, 2015)
В статті розглядається питання аналізу впливу закону зміни керуючих параметрів на характер перехідних процесів в режимі постійної потужності в вентильно-індукторному двигуні рудничного електровоза за допомогою розроблених моделей для програми Simulink пакета програм Matlab. Були обрані наступні керуючі параметри: число витків фази, кут включення Θon та кут відключення Θoff . Наведені результати розрахунків на цих моделях для двигуна потужністю 27 кВт и частотою обертів 1215 об/ хв.