ОГЛЯД ТА АНАЛІЗ КОНСТРУКЦІЙ ЕЛЕКТРООБІГРІВАЧІВ - Кругова, О С; Грищук, Юрій Степанович (Вісник НТУ «ХПІ». Серія: Проблеми удосконалювання електричних машин i апаратiв. Теорiя i практика, 2012)
Проведено огляд та аналіз і техніко-економічних характеристик електрообігрівачів. Встановлено співвідношення ціни та якості для цих приладів. Ключові слова: електрообігрівачі, техніко-економічні характеристики,конструкцій.