Визначення допустимої напруженості збудливого магнітного поля вихорострумового перетворювача з поперечним полем - Горкунов, Борис Митрофанович; Авраменко, А. А.; Львов, С. Г.; Горкунова, И. Борисовна (Вісник НТУ «ХПІ». Серія: Проблеми удосконалювання електричних машин i апаратiв. Теорiя i практика, 2012)
У роботі одержано основні співвідношення для визначення амплітуди та фази напруженості поля в середині виробу та визначені допустимі значення вихрового струму. Ключові слова: амплітуда, фаза, напруженість, магнітне поле, вихрові струми.