Технічний огляд сучасних автоматичних вимикачів низької напруги на номінальний струм 250 А - Середа, Олександр Григорович; Литвиненко, Вікторія Володимирівна; Варшамова, Ірина Сергіївна; Моргун, В. В. (Вісник НТУ «ХПІ». Серія: Проблеми удосконалювання електричних машин i апаратiв. Теорiя i практика, 2013)
Розглянуто нові інноваційні конструктивні рішення в автоматичних вимикачах, які дають можливість покращити їх захисні характеристики та застосовувати для надійного захисту розподільчих мереж низької напруги. Ключові слова: автоматичний вимикач, розчеплювач захисту, розподільчий пристрій.