Релейне керування вихідної напруги автономного джерела електроживлення для газотранспортних мереж - Моисеев, Александр Николаевич; Воинов, Владимир Владимирович (Вісник НТУ «ХПІ». Серія: Проблеми удосконалювання електричних машин i апаратiв. Теорiя i практика, 2015)
Представлена система релейного регулювання автономного джерела електроживлення для газотранспортних мереж. Складена розрахункова схема системи автоматичного керування, визначена залежність частоти переключення релейного регулятора в залежності від коэффіциенту навантаження.